Requirements that apply to a food containing both meat and shellfish / Exigences qui s'appliquent à un aliment qui contient à la fois de la viande et des mollusques

September 30, 2019

The following is to inform you of the new documents on the requirements that apply to the preparation of Fish products containing meat or Meat products containing shellfish and the import of Fish products containing meat or Meat products containing shellfish.

If you have a question you can call us at 1-800-442-2342 or you can submit it electronically by filling out the contact form.


Ceci est pour vous informer des nouvelles lignes directrices sur les exigences qui s'appliquent lors de la préparation de produits de poisson qui contiennent de la viande ou de produits de viande qui contiennent des mollusques et à l'importation des produits de poisson qui contiennent de la viande ou des produits de viande qui contiennent des mollusques.

Si vous avez une question vous pouvez nous téléphoner au 1-800-442-2342 ou veuillez nous contacter au moyen électronique en remplissant le formulaire en ligne.


Accessible to: 
Everyone
Topic(s): 
Other Government Departments (OGDs) Requirements
Information Source: 
Canadian Food Inspection Agency (CFIA)
Document Type: 
Email Article