Update to CFIA AIRS Web Site

June 30, 2004

30 June 2004

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Chapters 16 and 30 were published this morning with new extensions.

16.01.00.5455.10 - Beef - Sausages - dry cured, fermented, shelf stable, RTE .. Boeuf - Saucisses - fermenté, saumuré à sec, garder réfrigérer, PAM
16.01.00.5455.11 - Beef - Sausages - dry cured, fermented, non-shelf stable, RTE .. Boeuf Saucisses - fermenté, saumuré à sec, sans réfrigération, PAM

16.01.00.5456.09 - Veal - Sausages - dry cured, fermented, shelf stable, RTE ..Veau - Saucisses - fermenté, saumuré à sec, garder réfrigérer, PAM
16.01.00.5456.10 - Veal - Sausages - dry cured, fermented, non-shelf stable, RTE .. Veau - Saucisses - fermenté, saumuré à sec, sans réfrigération, PAM

16.01.00.5457.06 - Lamb - Sausages - dry cured, fermented, shelf stable, RTE .. Agneau - Saucisses - fermenté, saumuré à sec, garder réfrigérer, PAM
16.01.00.5457.07 - Lamb - Sausages - dry cured, fermented, non-shelf stable, RTE .. Agneau - Saucisses - fermenté, saumuré à sec, sans réfrigération, PAM

16.01.00.5458.10 - Pork - Sausages - dry cured, fermented, shelf stable, RTE .. Porc - Saucisses - fermenté, saumuré à sec, garder réfrigérer, PAM
16.01.00.5458.11 - Pork - Sausages - dry cured, fermented, non-shelf stable, RTE .. Porc - Saucisses - fermenté, saumuré à sec, sans réfrigération, PAM

16.01.00.5459.09 - Turkey - Sausages - dry cured, fermented, shelf stable, RTE .. Dinde - Saucisses - fermenté, saumuré à sec, garder réfrigérer, PAM
16.01.00.5459.10 - Turkey - Sausages - dry cured, fermented, non-shelf stable, RTE .. Dinde - Saucisses - fermenté, saumuré à sec, sans réfrigération, PAM

16.01.00.5460.10 - Chicken - Sausages - dry cured, fermented, shelf stable, RTE .. Poulet - Saucisses - fermenté, saumuré à sec, garder réfrigérer, PAM
16.01.00.5460.11 - Chicken - Sausages - dry cured, fermented, non-shelf stable, RTE .. Poulet - Saucisses - fermenté, saumuré à sec, sans réfrigération, PAM

16.01.00.5461.05 - Pheasant - Sausages - dry cured, fermented, shelf stable, RTE ..Faisan - Saucisses - fermenté, saumuré à sec, garder réfrigérer, PAM
16.01.00.5461.06 - Pheasant - Sausages - dry cured, fermented, non-shelf stable, RTE .. Faisan - Saucisses - fermenté, saumuré à sec, sans réfrigération, PAM

16.01.00.5462.09 - Various combined - Sausages - dry cured, fermented, shelf stable, RTE .. Divers - Saucisses - fermenté, saumuré à sec, garder réfrigérer, PAM
16.01.00.5462.10 - Various combined - Sausages - dry cured, fermented, non-shelf stable, RTE .. Divers - Saucisses - fermenté, saumuré à sec, sans réfrigération, PAM

16.01.00.5463.08 - Mature chicken - Sausages - dry cured, fermented, shelf stable, RTE .. Poulet adulte - Saucisses - fermenté, saumuré à sec, garder réfrigérer, PAM
16.01.00.5463.09 - Mature chicken - Sausages - dry cured, fermented, non-shelf stable, RTE .. Poulet adulte - Saucisses - fermenté, saumuré à sec, sans réfrigération, PAM

16.01.00.5464.05 - Other fowl - Sausages - dry cured, fermented, shelf stable, RTE .. Autre volaille - Saucisses - fermenté, saumuré à sec, garder réfrigérer, PAM
16.01.00.5464.06 - Other fowl - Sausages - dry cured, fermented, non-shelf stable, RTE .. Autre volaille - Saucisses - fermenté, saumuré à sec, sans réfrigération, PAM

30.01.10.1673.09 - Dried glands and organs - Human origin and use ... Glandes et organes séchées - Origine et usage humain
30.01.20.1674.09 - Extracts of glands or organs or secretions - Human origin and use ... Extraits de glandes ou d'organes ou de sécrétions - Origine et usage humain
30.01.90.1676.13 - Glands and organs - Human origin and use ... Glandes et organes - Origine et usage humain


Topic(s): 
Release / System Updates/Outages & Delays at the Border
Information Source: 
Canadian Food Inspection Agency (CFIA)
Document Type: 
Email Article