Update to CFIA AIRS Web Site
21 September 2004
Update to CFIA AIRS Web Site
The following changes were made to the AIRS web site this morning:
Chapters 05, 15, 19 and 21 were published (Germany only) due to recent CFIA approvals of meat inspection systems in the European Union.
05.04 - Guts, bladders and stomachs of animals (other than fish), whole and pieces thereof, fresh, chilled, frozen, salted, in brine, dried or smoked/Boyaux, vessies et estomacs d'animaux, entiers ou en morceaux, autres que ceux de poissons, frais, réfrigérés, congelés, salés, saumurés, séchés ou fumés
15.01 - Pig fat (including lard) and poultry fat/Graisses de porcs (y compris le saindoux) et graisses de volailles
15.02 - Fats of bovine animals, sheep or goats/Graisses des animaux des espèces bovine, ovine ou caprine
19.02 - Pasta, whether or not cooked or stuffed(with meat or other substances)/Pâtes alimentaires, cuites ou non, farcies ou non (de viande ou d'autres substances)
19.05 - Bread, pastry, cakes, biscuits and other bakers' wares, whether or not containing cocoa; communion wafers, empty cachets of a kind suitable for pharmaceutical use, sealing wafers, rice paper and similar products/Pain, pâtisseries, biscuits, produits de la boulangerie, de la pâtisserie ou de la biscuiterie, additionnés de cacao ou non; hosties, cachets vides des types pour usage pharmaceutique, pains à cacheter, pâtes séchées de farine, d'amidon ou de fécule en feuilles et produits similaires
21.03 - Sauces and preparations thereof/Préparations pour sauces et sauces préparées
21.04 - Soups and broths and preparations therefor/Préparations pour soupes, potages ou bouillons; soupes, potages ou bouillons préparés